sunnuntai 27. joulukuuta 2015

joulu ja keskiyön taikaa

Joulupyhäthän siinä oli ja siinä meni. 
Omasta puolestani jouluaatto ja pyhät menivät rauhallisesti; syödessä ja loikoillessa. En ole ehtinyt/jaksanut käydä välissä kirjoittelemassa tänne, sillä mitä minulla olisi sanottavaa? Ei edes kuvia näytettävänä, ennen tätä päivää.  

En saanut juurikaan joululahjoja - enimmäkseen sisustustavaroita: koristetyynyjä, päiväpeiton, verhot ja maton, sekä kirjan, kosmetiikkaa, lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan (♥), jalustan ja karkkia. Sen siitä saa, kun kasvaa vanhemmaksi. 
Sisustustavaroita sen takia, että olen hieman suunnitellut omilleen muuttoa. Tuskin ainakaan ennen kuin täytän 18 ensi elokuussa, mutta idea kuitenkin leijailee ilmassa. Kuitenkin toistaiseksi sisustusmonsterin uhrina on ainoastaan oma huoneeni; se on tällä hetkellä niin ruma ettei inspiraatioille tai edes ajatuksille löydy tilaa. 

Siitä lisää myöhemmin.


Viime yönä kello 12 huomasin taivaan olevan pitkästä aikaa tähtikirkas. Hetken kuumoteltuani sisälle jäämisen ja ulos pakkaseen menemisen välillä nappasin uuden jalustani ja kameran mukaan, ja ulos täysikuun paisteeseen. 

En enää pelkää pimeää. Vielä pari kuukautta sitten vilkuilin paniikissa kummallekin sivulleni ja huidoin taskulampullani ympäriinsä, ja olin peloissani. Nykyään kuitenkaan en enää välitä pimeästä.  En mielelläni lähde ulos pimeällä mutta jos olosuhteet sitä vaativat, lähden ilman suurempia kuumotuksia.Eilen kuitenkin kymmenisen minuuttia yksin keskiyöllä valokuvattuani soitin ystävälleni, sillä halusin hoitaa valokuvaushomman kunnolla purkkiin, mutten halunnut olla yksin ja ilman juttuseuraa koska kuumotus. 
Yli puoli tuntiahan siinä vielä vierähti, ja olen kyllä yllättävän tyytyväinen lopputulokseen. Kuvat eivät ole aivan sitä mitä lähdin tavoittelemaan, mutta luulen että sen tyyppiseen kuvaan mitä yritin, tarvitsisi vielä valovoimaisemman objektiivin. Voisi yrittää investoida siihenkin. 

- Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti